fbpx
Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
  • Hjem
  • Nyheder
  • LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - Corona Virus / CoVID19 Update

LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - Corona Virus / CoVID19 Update

Kære kunder,

LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - Corona Virus / CoVID19 Update

Vi holder åbent som vanligt i forretningen, men med baggrund i Statsministerens udmelding onsdag, kommer vi også til at ændre en smule på vores dagligdag for at beskytte vores personale og kunder.

1: Vi vil bede alle kunder om at ”spritte” hænder af når de kommer ind i forretningen.

2: Vi vil bede alle kunder med tegn på forkølelse eller sygdom om at blive hjemme og kontakte os pr. mail eller telefon i stedet for.

3: Vores personale kommer i den kommende tid til at holde behørig afstand, og opholder sig derfor ikke med kunder inde i vogne, telte m.m..

4: Vores mekaniker har pt. ingen kundekontakt overhovedet, hvilket vi vil bede jer respektere.
Skal du til service med din vogn, beder vi dig om at opholde dig i forretningen, mens du venter og undlade at kontakte vores mekanikere.

5: Når du skal aflevere din vogn til service, beder vi dig sætte den af på vejen langs cykelstien, så kører vi den ind. Nøgle og reg.nr. afleveres i forretningen.

6: Når du skal afhente din vogn fra service, aftaler vi hvornår du henter den, så vil din vogn være trukket frem og klar. Nøgle og regning udleveres i forretning.

7: Vores mekanikere reparere ikke vand- og toiletinstallationer pt. jo mindre de er fuldkommen rengjorte og afsprittede. Vi henstiller til at alle vogne til service indleveres i totalt rengjort stand.

Vi holder åbent med nedsat personale, hvilket betyder, at der vil være færre til at besvare telefon, email og ekspedere kunder. Men vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder fortsat kan blive serviceret. Vi håber, der er forståelse for at betjening kan tage lidt længere tid end vanligt og enkelte værkstedsservice efter aftale kan blive rykket til efterfølgende uge.

Mange hilsner

Lisbeth og Susanne og co - Østsjællands Camping Center

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb