fbpx
Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
 • Knaus Desseo - Specialt Kontrueret Til Transport Af Motorcykler

  Knaus Desseo - Specialt Kontrueret Til Transport Af Motorcykler

 • Knaus Scandinavian Selection - Flotte Vintervogne I Tysk Kvalitet Til Priser Fra 269.700

  Knaus Scandinavian Selection - Flotte Vintervogne I Tysk Kvalitet Til Priser Fra 269.700

 • Knaus Sport Silverselection - En Super Indretning Til Børnefamilien

  Knaus Sport Silverselection - En Super Indretning Til Børnefamilien

 • Ud I Det Blå Med Knaus 2020

  Ud I Det Blå Med Knaus 2020

Køb din nye Knaus campingvogn hos Østsjællands Camping Center I Solrød

Pr. 1. januar 2015 præsenterede vi endnu et tysk kvalitetsmærke i vores forretning, nemlig Knaus. Knaus har gennem årtier været et anerkendt tysk mærke. Knaus tilbyder et bredt model program med mange spændende indretninger og special løsninger til et hvert behov, både lette sommer rejsevogne og store luxiøse vinter campingvogne med Alde centralvarme. Knaus Sport Silverselection og Knaus Südwind er spækket med ekstra udstyr og til attraktive priser. Knaus Südwind kan bestilles med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme, så du har en super varmekomfort sommer og vinter. Knaus Scandinavian Selection er tilgengæld født med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme.

Knaus tilbyder i 2020 hele seks serier, nemlig Desseo, Sport and Fun, Travelino, Sport Silverselection, Südwind og den populære vintervogn Scandinavian Selection.

Læs mere nedenfor eller kig forbi vores forretning og oplev mange forskellige Knaus campingvogne.

Knaus Desseo

Knaus Desseo

VORES PLADSVIDUNDER i ny letvægtskonstruktion

Keitsurfer, windsurfer, motorsport eller bare masser af oppakning. DESEO er din løsning, uanset hvad dit krav måtte være til oppakning. Den tilbyder utroligt meget plads, til en utrolig lille pris. DESEO har ikke bare en stor klap i bag, indenfor har den også det hele, og med sin modulære opbygning betaler du kun for det du skal bruge, uanset om det er til ren transport, eller som fuldblods campingvogn.

Knaus Lifestyle

Knaus Travelino

Let op ad bjerget. Trange hårnålesving, stejle skråninger og tynd luft. Takket være den revolutionerede letvægtskonstruktion er det intet problem for vogntoget. Vognen har kun en totalvægt på 750 kg og er indrettet til fire personer med dobbeltseng, siddegruppe, køkken og toiletrum. Hvad mere kan man ønske sig..

Knaus Sport and Fun

Knaus Sport and Fun 480 QL og Knaus Sport & Fun 480 QL Black Edition

Den legendariske Knaus Sport & Fun er tilbage. Og bedre end nogensinde før. Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action. Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går. I 2020 fås Sport & Fun også i en super flot Black Edition

Sport & Fun fra 170.900 kr
Sport & Fun Black Edition fra 188.900

Knaus Sport

Knaus Sport Silverselection

Vores multitalent SPORT står stærkere end nogensinde til den nye 2020 sæson.

SPORT fortsætter i den populære SILVER SELECTION design med flot udtryk, både ind- og udvendigt. Takket være de nye "KNAUS CATEYE evolution" baglygter som øger sikkerheden, de flotte 17̕̕" alu.fælge samt den flotte SILVER SELCTION grafik fremstår den nye SPORT meget dynamisk og topmoderne.

Knaus Südwind Silver Selection

Knaus Südwind

Friske vinde blæser vores nye SÜDWIND ind i den nye 2020 sæson. 15 super udviklede grundrids sammen med et komplet flot udvendigt design, sørger for at vi løfter vores camping ikon flot ind i 2020.

Udstyrsmæssigt overbeviser den SÜDWIND også. Standard er AL-KO AAA-bremser, sort ”slimtower” køleskab, samt strømbesparende LED belysning, og meget mere.

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Knaus Südwind Scandinavian Selection

Vintervognen Südwind Scandinavian Selection tilbyder bare lige en tand ekstra. De mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitets materiale sammen med eksklusivt hyndestof og vinterudstyret med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme giver dig den bedste base til din ferie, både sommer og vinter.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb