fbpx
Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
forretning

Lidt om Østsjællands Camping Center

Campinglivet giver store ferie- og fritidsoplevelser året rundt for hele familien. Hvad enten du er ny eller garvet campist, finder du hos Østsjællands Camping Center et stort udvalg af vogne, nye såvel som brugte, samt alt tænkeligt udstyr til herlige campingture.


Vi er kendt for vores gode service og kompetente rådgivning. Vi hjælper gerne med at finde vogn og udstyr, der passer til dine ønsker og behov. Vi er selv campister og camperer både sommer og vinter. Derudover er vi medlem af campingbranchen som er din garanti for en reelhandel.

Østsjællands Camping Center blev etableret i 1977 af Helmut Kamper og Karin & Tommy Rasmussen. I dag er både 2 og 3. generation aktive i den daglige drift. Østsjællands Camping Center har gennem alle årene forhandlet LMC campingvogne og er landets ældste LMC forhandler. I 2015 blev sortimentet udvidet med 2 yderligere tyske kvalitetsmærker Knaus og T@B. Forretningen byder udover nye vogne på godt 80 pæne brugte vogne i prislejet fra 15.000-230.000.

Vi er forhandler af Isabella, Ventura, DWT & Kampa fortelte samt alt i udstyr, tilbehør og reservedele. På vores værksted kan vi tilbyde reparation og service af din campingvogn af dygtige faglærte mekanikere.

Vores camping center ligger centralt placeret på Sjælland i Solrød Strand, kun 1 km fra adkørsel 31 på Køge bugt motorvejen. Vi er også central placeret med kun 5 km til Køge, 15 km til Roskilde  20 km til Ringsted og 30 km til København.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb