Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Se hvilke vogne vi kører i

Top Billed

Så er det ved at være tid til at vi skal afsted på vores jubilæums vinterrally til Sportscamp Woferlgut i Østrig. Vi er startet med at gøre vognene klar og går og hygger os med at pakke dem. Vi har endnu ikke helt besluttet hvornår vi kører eller om vi kører over Rødby eller Gedser, men normalt har vi de senere år kørt over Gedser og Berlin da det er fin vej uden meget trafik eller kø.

Knaus Sdwind Silver Selection 500 FU   2016

Lisbeth skal for første gang køre i en Knaus, nemlig spritny Knaus Südwind Silver Selection 500 FU. 500 FU er en rigtig populær indretning med rundsiddegruppe, vinkelkøkken med stort køleskab, komfortabel dobbeltseng og toiletrum. Samtidig passer vognen rigtig fint i størrelsen til Lisbeths bil, som må trække 1500 kg. Vognen er en standard vogn udstyret med Truma blæservarme og elektrisk gulvvarme. Vi ved erfaringsmæssigt at det ikke er noget problem at bruge helt almindelige vogne med blæservarme om vinteren og kombineret med den elektriske gulvvarme vil den have en fin varme komfort.

Vintervognen  LMC Scandica 560 D   15

Tommy og Karin kører igen i år i en vintervogn, nemlig LMC Scandica 560 D. En super indretning med rundsiddegruppe, fint køkken, en dejlig dobbeltseng og toiletrum i hele vognens bagende. Vognen er standard udstyret med Alde centralvarme, vandbåren gulvvarme, Truma gasflaskeomskifter, oplyst udtrækbar skikasse, Autarkie pakke med batteri, lader og booster, vandtanks og batterimåler, tørreskab, vintersikret myggelem, gasbageovn, stort 190 L køleskab, 2000 tons aksel og meget mere.

Susanne Vintercamping Uge 6

Susanne bliver ” snydt ” i denne omgang og bliver hjemme og passer forretningen. Susanne og hendes familie har dog lige været et smut i Westendorf i uge 6 i deres LMC Scandica 571 K, som de har været afsted i mange gange både sommer og vinter, siden de fik vognen i 2012.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb