fbpx
Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
  • Hjem
  • Nyheder
  • Tag med på ØCC´s Vinterrally i uge 6 - 2018 og oplev det fantastisk hyggelige ved vintercamping. Turen går til Sportcamp Woferlgut Bruck ved Zell am See.

Tag med på ØCC´s Vinterrally i uge 6 - 2018 og oplev det fantastisk hyggelige ved vintercamping. Turen går til Sportcamp Woferlgut Bruck ved Zell am See.

Tag med på ØCC´s Vinterrally i uge 6 - 2018 og oplev det fantastisk hyggelige ved vintercamping. Turen går til Sportcamp Woferlgut Bruck ved Zell am See.

Turen bliver arrangeret af Østsjællands Camping Center for ØCC´s kunder. Vintercamping er både for ski-entusiaster og for ikke skiløbere. Så har du aldrig oplevet det hyggelige ved vintercamping i sne – vil du være i trygge hænder på denne tur, hvor både Tommy og Karin deltager. Til de vintercampister, der ikke står på ski vil der blive sammensat et aktivitets program i samarbejde med Sportscamp Woferlgut kort før afrejse. Programmet kommer bl.a til at indholde en hyggelig Fakkelvandretur samt en tur til Europas længste kælkebane i Neukirchen – 14 km kælkebakke som alle kan være med på. (Der stoppes for forfriskninger i en hytte undervejs. Der køres i egen bil).

Øcc vinterrally 2018 til Worfelgut 2
Øcc vinterrally 2018 til Worfelgut 5

Foreløbigt program med ret til ændringer:
Lørdag 3.02.2018

18.30 Velkomstdrink i restauranten med efterfølgende 5 retters velkomstmenu ex. drikkevarer.

Søndag 4.02.2018
Forslag: Nyd det smukke snelandskab med en dag på bjerget Schmittenhöhe eller Kitzsteinhorn i Kaprun – enten til fods eller på ski. Eller prøv Rodelbahnen i Kaprun og mærk suset når du ræser ned at skinnebanen i kælk.

Mandag 5.02.2018
Kl. 19. Grillbuffet i restauranten med live-musik og dans. (ex. drikkevare)

Onsdag 7.02.2018
Forslag: Besøg den romantiske bjergby Zell am See eller gå en tur i den sneklædte by Kaprun. Sauna og fitness rum er til fri afbenyttigelse.

Fredag 9.02.2018
Forslag: Besøg Tauernspa i Kaprun – et fantastisk wellness- spa og svømmehal. Kl. 18. er der afskedsmiddag med Italiensk buffet ex. drikkevarer i restauranten.

Lørdag 10.02.2018
Afrejse

Pris for arrangementet og ophold på pladsen: 207 € pr. pers. ( 1.552,50 kr.) (+ 400 kr. i tilmeldingsgebyr pr. vogn.) for 7 overnatninger incl. 4 kw strøm pr. dag pr. enhed, og 3 middage og fakkelvandring. Der kommer tillæg for de aktiviteter man kan vælge at deltage i hvis man har lyst og som kræver indgangsbillet eller liftkort og kælkeleje, så som f.eks. kælketuren m.m. Alle sports-, fritids- og wellnessanlæg på pladsen er incl. i prisen.

Specielpris for ØCC gæster som vil forlænge opholdet: 2 pers. Inkl. Plads & Kurtax € 32,00 (240,00 kr.) pr. dag

Der afregnes separat for strøm & evt. gas. Gas kan tilsluttes direkte til gasforsyningen og er billigere end flaskegas. Campingpladsen udlåner de fornødne gasslanger og koblinger.

Tilmelding kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved aflevering af nedenstående tilmelding. Der skal indbetales et tilmeldingsgebyr på 400 kr. pr. vogn før tilmelding er gældende. Der er max. 20 pladser.

Tilmeld dig her.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb