Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
 • Hjem
 • Nyheder
 • ØCC´s 40 års Jubilæumsvinterrally i uge 9 - 2017

ØCC´s 40 års Jubilæumsvinterrally i uge 9 - 2017

ØCC´s 40 års Jubilæumsvinterrally i uge 9 - 2017

Tag med på ØCC´s 40 års Jubilæumsvinterrally i uge 9 - 2017 og oplev det fantastisk hyggelige ved vintercamping. Turen går til Sportcamp Woferlgut Bruck ved Zell am See

Jubilæumsturen bliver arrangeret af Østsjællands Camping Center for alle ØCC´s kunder. Vintercamping er både for ski-entusiaster og for ikke skiløbere. Så har du aldrig oplevet det hyggelige ved vintercamping i sne – vil du være i trygge hænder på denne tur, hvor både Tommy og Karin og Lisbeth deltager.

Til de vintercampister, der ikke står på ski vil der blive sammensat et aktivitets program i samarbejde med Sportscamp Woferlgut kort før afrejse. Programmet kommer bl.a til at indholde en hyggelig Fakkelvandretur samt en tur til Europas længste kælkebane i Neukirchen – 14 km kælkebakke som alle kan være med på.  (Der stoppes for forfriskninger i en hytte undervejs. Der køres i egen bil.). For skiløbere vil der blive pistevisning og mulighed for at løbe sammen i grupper.

 • Lørdag 25.02.2017
  18.30 Velkomstdrink i restauranten med efterfølgende 5 retters velkomstmenu ex. drikkevarer.

 • Søndag 26.02.2017
  Forslag: Nyd det smukke snelandskab med en dag på bjerget Schmittenhöhe eller Kitzsteinhorn i Kaprun – enten til fods eller på ski. Eller prøv Rodelbahnen i Kaprun og mærk suset når du ræser ned at skinnebanen i kælk.

 • Mandag 27.02.2017
  Kl. 19. Grillbuffet i restauranten med live-musik og dans. (ex. drikkevare)

 • Onsdag 1.03.2017
  Forslag: Besøg den romantiske bjergby Zell am See eller gå en tur i den sneklædte by Kaprun. Sauna og fitness rum er til fri afbenyttigelse.

 • Fredag 2.03.2017
  Forslag: Besøg Tauernspa i Kaprun – et fantastisk wellness- spa og svømmehal. Kl. 18. er der afskedsmiddag med forret, Fondue og dessert ex. drikkevarer i restauranten.

 • Lørdag 3.03.2017
  Afrejse

Pris for arrangementet og ophold på pladsen:  200 € pr. pers. ( 1.500 kr.)

for 7 overnatninger incl. 4 kw strøm pr. dag pr. enhed, og 3 middage og fakkelvandring. Der kommer tillæg for de aktiviteter man kan vælge at deltage i hvis man har lyst og som kræver indgangsbillet eller liftkort og kælkeleje, så som f.eks. kælketuren m.m. Alle sports-, fritids- og wellnessanlæg på pladsen er incl. i prisen.

Specielpris for ØCC gæster som vil forlænge opholdet: 2 pers. Inkl. Plads & Kurtax € 29,50 (221,25 kr.) pr. dag

Der afregnes separat for strøm & evt. gas. Gas kan tilsluttes direkte til gasforsyningen og er billigere end flaskegas. Campingpladsen udlåner de fornødne gasslanger og koblinger.    

Tilmelding

Tilmelding kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved aflevering af nedenstående tilmelding. Der skal indbetales et depositum på 800 kr. pr. vogn før tilmelding er gældende. Der er max. 20 pladser.

pdfDownload tilmeldingsskema

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb