fbpx
Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Mekaniker søges til caravanværksted.

Drømmer du om at blive caravanmekaniker eller kender du en der gør, så se her.

Vi søger 1 dygtig og engageret mekaniker til vort caravanværksted til klargøring, service, montering af udstyr og reparation af forsikringsskader på campingvogne.

Du vil blive en del af et team på 3 mekanikere, der servicerer vores kundekreds. Arbejdet er meget varieret, og der er sjældent to dage, der er ens.

Du skal være uddannet mekaniker eller caravantekniker og kunne arbejde under tidspres og med afvekslende opgaver. Har du yderligere kendskab til at arbejde i træ, el og vvs er det en fordel.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst, samt at du er villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder. Jobbet indebærer direkte kundekontakt, hvorfor flydende dansk er et must.

Har ovenstående din interesse, ser vi frem til at modtage en kort skriftlig ansøgning inden den 23.2.2019 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Østsjællands Camping Center.
Jersie Strandvej 88
2680 Solrød Strand
Tlf: 56143355

Østsjællands Camping Center er en familiedrevet caravanforretning beliggende i Solrød Strand. Vi er kendt for god kundeservice og stor ekspertise. Vi forhandler de tyske kvalitetsvogne fra LMC, Knaus og T@b, samt LMC autocampere og de svenske vintervogne fra Kabe. Butikken rummer alt i campingudstyr og reservedele til herlige ferieoplevelser året rundt.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb