Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
  • Hjem
  • Nyheder
  • Grundet travl på vort caravan værksted søges 1-2 dygtige caravanmekaniker

Grundet travl på vort caravan værksted søges 1-2 dygtige caravanmekaniker

Vi søger 1 dygtig og engageret caravanmekaniker til vort caravanværksted til klargøring, service, montering af udstyr og reparation af forsikringsskader på campingvogne og autocampere.

Du vil blive en del af et team på 3-4 mekanikere, der servicerer vores kundekreds. Arbejdet er meget varieret, og det er sjældent to dage er ens. 

Er du caravanmekaniker eller automekaniker med kendskab til at arbejde i træ, el eller vvs er det måske lige dig vi har brug for.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst samt glad for direkte kundekontakt. Flydende dansk i skrift og tale er et must. Stillingen er en fuldtidsstilling året rundt.

Vi er en caravanforretning beliggende i Solrød Strand som siden 1977 har solgt de tyske kvalitetsvogne fra LMC og de senere år udvidet med Knaus og T@B, samt fra sæsonen 2019 LMC autocampere og de populære Kabe vintervogne. Vi har en stor fast kundegruppe fra det meste af Sjælland.

Har ovenstående din interesse, ser vi frem til at modtage en kort skriftlig ansøgning inden den 15. august 2019 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tiltrædelse omgående men vi venter gerne på den rette.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb