Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Køb din nye LMC campingvogn hos Østsjællands Camping Center


Vi er Danmarks ældste LMC forhandler og har siden vores start i 1977 forhandlet LMC campingvogne, hvilket giver os et indgående kendskab til mærket.

LMC campingvogn er et tysk kvalitetsmærke, som gennem mange år har produceret flotte campingvogne til helårsbrug. LMC præsentere den første vogn med centralvarme allerede i 1982 og LMC har derfor en stor erfaring at i producere vogne både med Truma blæservare og Alde centralvarme med vandbåren gulvvarme til vinterbrug.

Når det gælder den teknologiske udvikling er LMC også langt fremme. I 2014 præsenterede LMC F.eks. LLT "Long Life Tecnologi ". LLT er en speciel udviklet konstruktionsteknik, hvor det slet ikke benyttes træ, men PU lister i konstruktionen og vognbunden også er udført i glasfiber. Dette gør at LMC giver 12 årstæthedsgaranti på alle vogne med LLT og fra 2015 er LLT standard på alle model serier

I 2017 programmet har du hele 4 serier at vælge nemlig:

LMC Style

LMC Style

Lette, enkle og super funktionelle rejsevogne til det aktive par og børnefamilien med en egenvægt under 1000 kg

  • Pris: fra 136.900 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Vivo

LMC Vivo

Super flot og unikt design indvendigt interiøer i kombinationen hvidt- Cafelatte. Mange spændende indretninger fra funktionelle rejsevogne  til store standvogne. Kan bestilles som vintervogn med en Alde vinterpakke.

  • Pris: fra 160.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Musica

LMC Musica

Bestselleren Musica tilbyder et bredt udvalg af indretninger i flot design med enkeltsenge eller dobbeltsenge. Kan bestilles som vintervogn med Alde vinterpakke

  • Pris: fra 170.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Maestro

LMC Maestro

2017 nyhed - Topmodellen fra LMC i nyt flot design indvendig og udvendigt. Bemærk især den helt nye front. Fås med et bredt udvalg af indretninger med enkelt eller dobbeltsenge til parret der ønsker luksuriøse omgivelser på ferieturene. Kan bestilles som vintervogn med Alde vinterpakke.

  • Pris: fra 200.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
*Forudsætter et årligt betalingspligtigt tæthedseftersyn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb