Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk
 • 2018 Knaus Nyhed

  2018 Knaus Nyhed

  Knaus Sport 500 UF Og 540 EU Med Nyt Flot Panoramatag

 • Knaus 2018

  Knaus 2018

  Nu Med 10 års tæthedsgaranti

 • Komfortable Enkeltsenge I Knaus Sport 500 EU

  Komfortable Enkeltsenge I Knaus Sport 500 EU

  Pris Fra kr. 160.500,-

 • Vintervogn Specielt Udviklet Til Scandinavian

  Vintervogn Specielt Udviklet Til Scandinavian

  Knaus Scandinavian Selection 650 UDF 2018

 • Lkker Vintervogn

  Lkker Vintervogn

  Knaus Scandinavian Selection 650 UDF 2018

Køb din nye Knaus campingvogn hos Østsjællands Camping Center

Pr. 1. januar 2015 præsenterede vi endnu et tysk kvalitetsmærke i vores forretning, nemlig Knaus. Knaus har gennem årtier været et anerkendt tysk mærke. Knaus tilbyder et bredt model program med mange spændende indretninger og special løsninger til et hvert behov, både lette sommer rejsevogne og store luxiøse vinter campingvogne med Alde centralvarme. I 2017 programmet er Knaus Scandinavian Selection kommet i helt nyt ind- og udvendigt design og med det helt nye flotte skyroof.

Knaus Sport og Knaus Südwind Silver Selection er spækket med ekstra udstyr og til attraktive priser. Südwind Silver Selection kan også bestilles med Alde centralvarme, så du har en super varmekomfort sommer og vinter.

Knaus tilbyder i 2018 hele seks serier, nemlig Desseo, Sport and Fun, Travelino, Sport, Südwind Silver Selection og den populære vintervogn Südwind Scandinavian Selection.

Læs mere nedenfor eller kig forbi vores forretning og oplev mange forskellige Knaus campingvogne.

Knaus Desseo

Knaus Desseo

VORES PLADSVIDUNDER i ny letvægtskonstruktion

Keitsurfer, windsurfer, motorsport eller bare masser af oppakning. DESEO er din løsning, uanset hvad dit krav måtte være til oppakning. Den tilbyder utroligt meget plads, til en utrolig lille pris. DESEO har ikke bare en stor klap i bag, indenfor har den også det hele, og med sin modulære opbygning betaler du kun for det du skal bruge, uanset om det er til ren transport, eller som fuldblods campingvogn.

Knaus Lifestyle

Knaus Travelino

Let op ad bjerget. Trange hårnålesving, stejle skråninger og tynd luft. Takket være den revolutionerede letvægtskonstruktion er det intet problem for vogntoget. Vognen har kun en totalvægt på 750 kg og er indrettet til fire personer med dobbeltseng, siddegruppe, køkken og toiletrum. Hvad mere kan man ønske sig..

Knaus Sport and Fun

Knaus Sport and Fun

Den legendariske Knaus Sport & Fun er tilbage. Og bedre end nogensinde før. Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action. Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går.

Knaus Sport

Knaus Sport

Knaus Sport har det hele for at kunne opfylde dine ferieønsker bedst muligt. Gennem sin lave vægt, er der i alle størrelser masser af frivægt til at opfylde alles behov, selv til dem med små biler findes der en løsning. Kort sagt; En smart og let indstigningsmodel til alle ferietyper.

Knaus Südwind Silver Selection

Knaus Südwind Silver Selection

I mere end 50 år har Knaus Südwind stået for kvaliten og med Südwind nyder du friheden over hele linjen – også når det gælder kvalitet og udvalg. 14 modelvarianter for op til 7 personer, gør Südwind Silver Selection til et næsten skræddersyet ekstra hjem og med en mænge dejligt ekstraudstyr.

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Vintervognen Südwind Scandinavian Selection tilbyder bare lige lidt mere. Dens mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitets materiale sammen med eksklusivt hyndestof og vinterudstyret med Alde centralvarme giver dig den bedste base til din ferie, både sommer og vinter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb