Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Køb din nye Knaus campingvogn hos Østsjællands Camping Center

Pr. 1. januar 2015 præsenterede vi endnu et tysk kvalitetsmærke i vores forretning, nemlig Knaus. Knaus har gennem årtier været et anerkendt tysk mærke. Knaus tilbyder et bredt model program med mange spændende indretninger og special løsninger til et hvert behov, både lette sommer rejsevogne og store luxiøse vinter campingvogne med Alde centralvarme.

Knaus Sport og Knaus Südwind Silver Selection er spækket med ekstra udstyr og til  attraktive priser. Südwind Silver Selection kan også bestilles med Alde centralvarme, så du har en super varmekomfort sommer og vinter.

I 2017 programmet er Knaus Scandinavian Selection kommet i helt nyt ind- og udvendigt design og med det helt nye flotte skyroof.

Knaus tilbyder i 2017 hele seks serier, nemlig Desseo, Sport and Fun, Sport, Lifestyle, Südwind Silvercelection og vintervognen Südwind Scandinavian Selection.

Læs mere nedenfor eller kig forbi vores forretning og oplev mange forskellige Knaus campingvogne.

Knaus Desseo

Knaus Desseo

Keitsurfer, windsurfer, motorsport eller bare masser af oppakning. DESEO TRANSPORT er din løsning, uanset hvad dit krav måtte være til oppakning. Den tilbyder utroligt meget plads, til en utrolig lille pris.

Knaus Lifestyle

Knaus Lifestyle

KNAUS LIFETSYLE overbeviser. Men et innovativt indretningskoncept, som vi har udviklet helt anderledes, end du forventer, men som er blevet præcis som du ønsker det. Den unikke bardisk, hvor hele familien finder sit foretrukne sted, og den enorme lounge suite giver en hidtil uset plads oplevelse. Så kom ikke og sig at alle campingvogne er ens!

Knaus Sport and Fun

Knaus Sport and Fun

Den legendariske KNAUS SORT&FUN er tilbage. Og bedre end nogensinde før. Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action. Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går.

Knaus Sport

Knaus Sport

KNAUS SPORT har det hele for at kunne opfylde dine ferieønsker bedst muligt. Gennem sin lave vægt, er der i alle størrelser masser af frivægt til at opfylde alles behov, selv til dem med små biler findes der en løsning. Kort sagt; En smart og let indstigningsmodel til alle ferietyper. 

Knaus Südwind Silver Selection

Knaus Südwind Silver Selection

I mere end 50 år har SÜDWIND stået for kvaliten og med Südwind nyder du friheden over hele linjen – også når det gælder kvalitet og udvalg. 14 modelvarianter for op til 7 personer, gør Südwind Silver til et næsten skræddersyet ekstra hjem og med en mænge dejligt ekstraudstyr.

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Vintervognen SÜDWIND Scandinavian Selection tilbyder bare lige lidt mere. Dens mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitets materiale sammen med eksklusivt hyndestof og vinterudstyret med Alde centralvarme giver dig den bedste base til din ferie, både sommer og vinter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb