Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Nye campingvogne

LMC Style

LMC Style

Lette, enkle og super funktionelle rejsevogne til det aktive par og børnefamilien med en egenvægt under 1000 kg

  • Pris: fra 136.900 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Vivo

LMC Vivo

Super flot og unikt design indvendigt interiøer i kombinationen hvidt- Cafelatte. Mange spændende indretninger fra funktionelle rejsevogne  til store standvogne. Kan bestilles som vintervogn med en Alde vinterpakke.

  • Pris: fra 160.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Musica

LMC Musica

Bestselleren Musica tilbyder et bredt udvalg af indretninger i flot design med enkeltsenge eller dobbeltsenge. Kan bestilles som vintervogn med Alde vinterpakke

  • Pris: fra 170.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Maestro

LMC Maestro

2017 nyhed - Topmodellen fra LMC i nyt flot design indvendig og udvendigt. Bemærk især den helt nye front. Fås med et bredt udvalg af indretninger med enkelt eller dobbeltsenge til parret der ønsker luksuriøse omgivelser på ferieturene. Kan bestilles som vintervogn med Alde vinterpakke.

  • Pris: fra 200.500 kr. incl. 12 års tæthedsgaranti*
Knaus Desseo

Knaus Desseo

Keitsurfer, windsurfer, motorsport eller bare masser af oppakning. DESEO TRANSPORT er din løsning, uanset hvad dit krav måtte være til oppakning. Den tilbyder utroligt meget plads, til en utrolig lille pris.

Knaus Sport and Fun

Knaus Sport and Fun

Den legendariske KNAUS SORT&FUN er tilbage. Og bedre end nogensinde før. Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action. Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går.

Knaus Lifestyle

Knaus Lifestyle

KNAUS LIFETSYLE overbeviser. Men et innovativt indretningskoncept, som vi har udviklet helt anderledes, end du forventer, men som er blevet præcis som du ønsker det. Den unikke bardisk, hvor hele familien finder sit foretrukne sted, og den enorme lounge suite giver en hidtil uset plads oplevelse. Så kom ikke og sig at alle campingvogne er ens!

Knaus Sport

Knaus Sport

KNAUS SPORT har det hele for at kunne opfylde dine ferieønsker bedst muligt. Gennem sin lave vægt, er der i alle størrelser masser af frivægt til at opfylde alles behov, selv til dem med små biler findes der en løsning. Kort sagt; En smart og let indstigningsmodel til alle ferietyper. 

Knaus Südwind Silver Selection

Knaus Südwind Silver Selection

I mere end 50 år har SÜDWIND stået for kvaliten og med Südwind nyder du friheden over hele linjen – også når det gælder kvalitet og udvalg. 14 modelvarianter for op til 7 personer, gør Südwind Silver til et næsten skræddersyet ekstra hjem og med en mænge dejligt ekstraudstyr.

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Vintervognen SÜDWIND Scandinavian Selection tilbyder bare lige lidt mere. Dens mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitets materiale sammen med eksklusivt hyndestof og vinterudstyret med Alde centralvarme giver dig den bedste base til din ferie, både sommer og vinter. 

T@b 320 RS

T@b 320 RS

Bestselleren T@b 320 RS – En lille smart campingvogn der i 2016 kom i et helt nyt opdateret design, men stadig i den karakteristiske dråbeformede udførelse. 320 er blevet 7 cm højere, så den får en bedre ståhøje, har et nyt funktionelt køkken, ekstra overskabe m.m. 320 RS fås desuden i flere spændende farvedesign udvendigt som Mexican Sunset i knald orange eller som Metropolis i flotte grå nuancer.

T@b 320 Offroad

T@b 320 Offroad

T@b 320 RS Offroad – OffRoad modellen er den perfekte campingvogn til de eventyrlystne campister som ikke stopper hvor asfalten ophører. Den er lille og kompakt, bygget til formålet og følger dig overalt. Offroad kom også i 2016 i et nyt opdateret design, men stadig i den  karakteristiske dråbeformede udførelse. Offroad er 7 cm højere og får et nyt funktionelt køkken, ekstra overskabe m.m.

T@b 400 TD

T@b 400 TD

TAB L 400 TD kom i 2016 også i nyt smart design. T@b L 400 TD har lidt mere plads at gøre godt med end 320 RS, men har samme dråbeformede ydre design. I 400 TD får du en dejlig dobbeltseng på 135 x 198 cm og et super rummeligt toiletrummet som mange ikke vil undvære. Siddegruppen er i forenden af vognen, hvor de magelige sæder indbyder til hyggeaften med en bog, spil eller fjernsynskiggeri.. Godt stort køkken med tre gasblus, vandtanken som er på 45 ltr. er fastmonteret og fyldes udefra. Køleskabet er på 86 ltr. Der er masser af hylder, skuffer og aflægningsplads, rullegardiner og insektnet ved de vinduer der kan åbnes. En super rejsevogn der vækker opsigt overalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb