Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Nye campingvogne

LMC Style

LMC Style

Lette, enkle og super funktionelle rejsevogne til det aktive par og børnefamilien med en egenvægt under 1000 kg. Indvendigt udført i lyst Acuto trædecor og med vælg mellem 7

Kig nærmere på LMC Style 2018 her

  • Pris: fra 145.900 kr. inkl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Vivo

LMC Vivo

Super flot og unikt design indvendigt interiør i kombinationen hvidt- Cafelatte. 5 spændende indretninger fra funktionelle rejsevogne med enkeltsenge til store standvogne med dobbeltseng og køjer. Alle indretninger kan fås som vintervogn med en Alde vinterpakke.

Kig nærmere på LMC Vivo 2018 her

  • Pris: fra 175.900 kr. inkl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Musica

LMC Musica

2018 Nyhed !!! Ny super flot glasfiberfront. Bestselleren Musica er den moderne klassiker med et bredt udvalg af indretninger i flot design med enkeltsenge eller dobbeltsenge. Kan fås som vintervogn med en Alde vinterpakke.

Kig nærmere på LMC Musica 2018 her

  • Pris: fra 175.900 kr. inkl. 12 års tæthedsgaranti
”Kampagnemodel” LMC Vivo Energy

”Kampagnemodel” LMC Vivo Energy

Med 3 funktionelle indretninger med dobbeltseng, køjer eller enkeltsenge og et flot interiør er Vivo Energy en fin rejsepartner. Vivo Energy produceres i et begrænset styk antal med en masse ekstra udstyr ” All Inclusive ” .

Kig nærmere på LMC Vivo Energy 2018 her

  • Pris: fra 199.500 kr. inkl. 12 års tæthedsgaranti*
LMC Maestro

LMC Maestro

Topmodellen fra LMC i super stilrent design både indvendig og udvendigt. Fås med et bredt udvalg af indretninger med enkelt/dobbeltsenge til parret eller køjer til familier der ønsker luksuriøse omgivelser på ferieturene. Kan fås som vintervogn med en Alde vinterpakke.

Kig nærmere på LMC Musica 2018 her

  • Pris: fra 207.500 kr. inkl. 12 års tæthedsgaranti*
Knaus Desseo

Knaus Desseo

VORES PLADSVIDUNDER i ny letvægtskonstruktion

Keitsurfer, windsurfer, motorsport eller bare masser af oppakning. DESEO er din løsning, uanset hvad dit krav måtte være til oppakning. Den tilbyder utroligt meget plads, til en utrolig lille pris. DESEO har ikke bare en stor klap i bag, indenfor har den også det hele, og med sin modulære opbygning betaler du kun for det du skal bruge, uanset om det er til ren transport, eller som fuldblods campingvogn.

Knaus Sport and Fun

Knaus Sport and Fun

Den legendariske Knaus Sport & Fun er tilbage. Og bedre end nogensinde før. Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action. Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går.

Knaus Sport

Knaus Sport

Knaus Sport har det hele for at kunne opfylde dine ferieønsker bedst muligt. Gennem sin lave vægt, er der i alle størrelser masser af frivægt til at opfylde alles behov, selv til dem med små biler findes der en løsning. Kort sagt; En smart og let indstigningsmodel til alle ferietyper.

Knaus Südwind Silver Selection

Knaus Südwind Silver Selection

I mere end 50 år har Knaus Südwind stået for kvaliten og med Südwind nyder du friheden over hele linjen – også når det gælder kvalitet og udvalg. 14 modelvarianter for op til 7 personer, gør Südwind Silver Selection til et næsten skræddersyet ekstra hjem og med en mænge dejligt ekstraudstyr.

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Knaus Südwind Exclusive Scandinavian Selection

Vintervognen Südwind Scandinavian Selection tilbyder bare lige lidt mere. Dens mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitets materiale sammen med eksklusivt hyndestof og vinterudstyret med Alde centralvarme giver dig den bedste base til din ferie, både sommer og vinter.

T@b 320 RS

T@b 320 RS

Bestselleren T@b 320 RS – En lille smart campingvogn i den karakteristiske dråbeformede design. 320 RS er indvendigt indrettet med en siddegruppe, der let omdannes til en stor dobbelt seng, et funktionelt køkken, klædeskab og ekstra overskabe m.m...

320 RS fås desuden i flere spændende farvedesign udvendigt. Seriemæssigt i grå og sorte nuancer men kan også bestilles som Mexican Sunset i knald orange eller som Metropolis i flotte grå nuancer mod en merpris.

T@b 320 Offroad

T@b 320 Offroad

T@b 320 RS Offroad – Offroad modellen er den perfekte campingvogn til de eventyrlystne campister som ikke stopper hvor asfalten ophører. Den er lille og kompakt, bygget til formålet og følger dig overalt. Offroad er også 5 cm højere end 320 RS, hvilket giver en bedre frigang under vognen. Offroad er også udført i det karakteristiske dråbeformede design og indvendigt indrettet med en siddegruppe, der let omdannes til en stor dobbelt seng, et funktionelt køkken, klædeskab og ekstra overskabe m.m.

T@b 400 TD

T@b 400 TD

TAB L 400 TD kom i 2016 i nyt smart design. T@b L 400 TD har mere plads at gøre godt med end 320 RS, men har samme dråbeformede ydre design. I 400 TD får du en dejlig dobbeltseng på 135 x 198 cm og et super rummeligt toiletrummet som mange ikke vil undvære. Siddegruppen er i forenden af vognen, hvor de magelige sæder indbyder til hyggeaften med en bog, spil eller lidt fjernsynskiggeri. Godt stort køkken med tre gasblus, vandtanken som er på 45 ltr. er fastmonteret og fyldes udefra. Køleskabet er på 86 ltr. Der er masser af hylder, skuffer og aflægningsplads og rullegardiner med myggenet ved vinduerne. En super rejsevogn der vækker opsigt overalt.

400 TD fås desuden i flere spændende farvedesign udvendigt. Seriemæssigt i grå og sorte nuancer. Den kan også bestilles som Mexican Sunset i knald orange eller som Metropolis i flotte grå nuancer mod en merpris.

Knaus Lifestyle

Knaus Travelino

Let op ad bjerget. Trange hårnålesving, stejle skråninger og tynd luft. Takket være den revolutionerede letvægtskonstruktion er det intet problem for vogntoget. Vognen har kun en totalvægt på 750 kg og er indrettet til fire personer med dobbeltseng, siddegruppe, køkken og toiletrum. Hvad mere kan man ønske sig..

LMC Exquisit Vip

LMC Exquisit Vip

Special model udviklet til det engelske marked, som vi har fået til Danmark. Nyt Flot og exclusivt design i 2018 både udvendigt og indvendigt. Produceres tre super indretninger med dobbeltseng, bl.a. 595 D og 695 D med midterstillet dobbeltseng. Kan fås som vintervogn med en Alde vinterpakke.

Kig nærmere på LMC Exquisit Vip 2018 her

  • Pris: fra 286.900 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb