Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Ventura fortelte til campingvogn og autocamper

Også fra Ventura er der flere spændende nyheder på vej til 2018. Der kommer fire forskellige nye flotte lufttelte, SIMPLEX, CITO 350, TRINUS 400 og VIVO. (Teltene kommer ULTIMO marts 2018)

Få et godt tilbud på dit nye fortelt fra Ventura kontakt os på 56143355 eller kig forbi i butikken. Ventura er fine fortelte til campingvogne og autocamper til konkurrencedygtig priser. Der er sparet på enkelte detaljer i forhold til Isabella serien men ikke på kvaliteten. Se hele udvalget i Ventura brochuren og prislisten.

Alle VENTURA luftfortelte kommer med en effektiv, manuel dobbeltvirkende håndpumpe.

Ventura Marlin Antracite

Ventura Marlin Antracite

Et praktisk fortelt med masser af rummelighed. Teltet er lavet i vedligeholdsvenligt materiale VenTex, og er nemt at stille op med de lette IXL-stænger. Forteltet slutter helt tæt til campingvognen, takket være de isyede skumpuder og medfølgende tilslutningsprofiler.

 • Størrelse: 340 x 230 cm
 • Pris: 9.812,-
Ventura Cadet Antracite

Ventura Cadet Antracite

Et lille let fortelt i akryl, der passer på langt de fleste campingvogne. Forteltet er rigtig godt til eksempelvis weekendture, og er nemt at stille op med de lette IXL-stænger. Forteltet slutter helt tæt til campingvognen, takket være de isyede skumpuder, støttestængerne og medfølgende tilslutningsprofiler.

 • Størrelse: 260 x 200 cm
 • Pris: 7.704,-
SIMPLEX

SIMPLEX

er et flot og enkelt luftfortelt der både passer til campingvogn, autocamper og små autocampere (vans). Teltet kommer med fastsyet gulv, sovekabine, sluse med dør i siden, og så kan teltet fås i to højder (180-220cm. og 230-265cm.) så det passer til lige netop jeres vogn og behov. Teltet måler 4,4m. i dybden og 3,2m. i bredden.

 • Pris: 9.495,-
CITO 350

CITO 350

er et elegant luftfortelt med masser af plads og lys. Teltet er konstrueret med luftstænger der går ned langs siden af vognen og slutter helt tæt. Derved undgår man træk fra siderne og har et telt der er yderst stabilt. Der er inde i teltet forberedt til belysning udover de store lyse indlæg i loftet der giver et behageligt lysindfald, og der er lommer udvendigt til bardunerne der er lavet i et selvlysende materiale. Teltet måler 2,5m. i dybden og 3,5m. i bredden. Der kan i øvrigt udvides i teltet ved tilkøb af VENTURA AIR ANNEX.

 • Pris: 10.495,-
TRINUS 400

TRINUS 400

er et stort og rummeligt luftfortelt til dig der godt kan lide at have god plads. Dette telt giver følelsen af et ”almindeligt” fortelt, grundet det lille udhæng der er i fronten. Teltet er i øvrigt udstyret med lyse indlæg i taget der giver et behageligt lysindfald, udvendige lommer til barduner der er lavet i selvlysende materiale, døre med net der sørger for begahelig udluftning, der samtidig holder insekter ude. Teltet måler 2,6m. i dybden og 4m. i bredden. Der kan i øvrigt udvides i begge sider af teltet ved tilkøb af VENTURA AIR ANNEX.

 • Pris: 10.995,-
VIVO

VIVO

er et let rejsetelt til dig der godt kan lide at camperer flere steder i din ferie. Dette telt fås i to højder, en der passer til campingvogne (255cm. i højden) og en til autocampere (270-290cm.) Teltet måler 2,6m. i dybden og 3m. i bredden.

(Prisen er ens for telte i begge højder)

 • Pris: 9.995,-
Ventura Pacific 250

Ventura Pacific 250

Letvægtsfortelt, der er let at stille op.

Pacific 250 er syet i letvægtspolyester, som gør det let at holde rent, takket være den ydre belægning. På grund af den lave vægt samt den enkle konstruktion er Pacific 250 det ideelle valg når du er på rejsecamping. For ekstra ventilation har Pacific 250 myggenetvindue med folieklap i den ene side.Pacific 250 er i flotte grå nuancer og du har mulighed for at vælge mellem Prenox-stålstel eller det lette Fibermax-stel.

 • Pris: fra: 10.166,-
Ventura Pacific 300

Ventura Pacific 300

Letvægtsfortelt, der er let at stille op.

Et super flot fortelt med plads til hele familien i 3m. dybde og fås i a-mål 800-1075. Pacific 300 er hurtigt og ukompliceret at stille op, med et minimum af stænger. Pacific 300 er fremstillet i belagt polyester – et vedligeholdelsesvenligt materiale. Alle paneler er nedfældbare og aftagelige, og forteltet har myggenetsvindue der sikrer god ventilation. Du kan vælge imellem Prenox-stålstel og det lette Fibermax-stel.

 • Pris: fra: 10.957,-
Ventura Freestander Arcus

Ventura Freestander Arcus

Fritstående autocampertelt med indbygget solsejl.

Med Freestander Arcus får du et fleksibelt telt til autocampere. Begge gavle i Arcus kan åbnes og med to stænger kan gavlen slås ud og bruges som solsejl. Dermed skabes en overdækket terrasse og en dejlig skyggeplads. Arcus er et fritstående telt, og du kan dermed køre autocamperen væk og lade teltet stå. Passer til autocamper med en højde på 245-285 cm. 

 • Pris: kr. 7.803,-
Ventura Space opbevaringstelt

Ventura Space opbevaringstelt

Populært opbevaringtelt med myggenet­vindue for øget ventilation og som kan lukkes ved hjælp af udvendig lynlåsklap i præget folie. Praktisk åbning i gavl og sider med to lodrette lynlåse

Bundmål 220 x 150 cm, Farve Dark Grey/Grey, Materiale Polyester/PVC.

 • Pris: kr. 2.995,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb