Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Kampa Lufttelte

RESTSALG AF 2017 KAMPA LUFTFORTELTE...!! ALT VI HAR PÅ LAGER ELLER SOM DEMO SÆLGES NU MED 20% RABAT...!!

(Gælder kun lagervarer og kun så længe lager haves. Vi tager forbehold for mellemsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og gælder ikke øvrigt udstyr. Telte der skal bestilles gives der 10% på)

Kampa er et engelsk kvalitetsmærke, der har specialiseret sig i lufttelte til campingvogne, autocampere og teltcampister. Kampa lufttelte er ultrahurtige at slå op og bruger luftstænger i stedet for traditionelle stænger. Det er ideelt som rejsetelt og slås op på få minutter. Teltet pumpes op et sted.

Kampa Lufttelte fås i mange modeller, størrelser og 3 dybder: 2,5 - 2,75 og 3 m samt i forskellige stofkvaliteter. Der er mange detaljer på teltene bl.a myggenet, aftagelig fronter, udluftningsventiler m.m. som varierer fra model til model.

Til modelåret 2017 har Kampa udvidet programmet med hele tre spændende nyheder, nemlig Frontier Pro Air, Classic Air Expert og Rally Air Pro right. Se nærmere under de forskellige modeller nedenfor.

Som ekstraudstyr fås udbygninger, termoloft, solsejl, faconsyet gulvtæppe,12 v. pumpe m.m. (hånd/fod pumpe er standard i alle Kampa lufttelte)

Se det komplette udvalg ved at klikke på her og se brochure og prisliste : http://www.oecc.dk/brochure

Du er naturligvis velkommen til at kigge forbi i butikken og se udvalgte Kampa lufttelte opslået samt div. lagerført Kampa udstyr

Kampa Ace Air Pro

Kampa Ace Air Pro

Bestseller fra Kampa. Populært rejselufttelt med ovenlysvinduer, og en dybde på 3m, som gør teltet super rummeligt. Fås i tre størrelser: 3, 4, 5m i bredde og 3m i dybde.

  • Pris: fra: 9.595,-
Kampa Frontier Air Pro

Kampa Frontier Air Pro

2017 nyhed ! Hvis du har brug for ekstra plads, opfylder det nye Frontier alle dine behov. Frontier er 8 m bredt og 3 m dybt, men kan alligevel monteres på en vogn med en teltskinne på kun 4 m. Teltet produceres i begrænset antal.

  • Pris: kr. 17.595.-
Kampa Classic Air Expert

Kampa Classic Air Expert

2017 Nyhed ! Classic Air er fremstillet i det nye Expert Weathershield matriale, som er åndbart. Classic Air fås i to størrelser nemlig, 3 eller 3,8 m bredt og 2,4 m dybt og har et lille oversejl, der bliver understøttet af en enkelt aluminiumsstang

  • Pris: fra 11.795.-
Rally Air Pro Plus left

Rally Air Pro Plus left

2017 Nyhed! Den populære Rally model, nu med egen entre med god opbevaringsplads  til f.eks cykel, barnevogn, grill, ekstra sovekabine og meget andet. Teltet er 5,8m bredt og 2,5m dybt.

  • Pris: Kr: 12.995.-
Kampa Fiesta Air Pro

Kampa Fiesta Air Pro

Dejligt lufttelt med masser af muligheder, da front og sidestykker nemt kan lynes af og derved give masser af lys og luft. Fås i tre størrelser: 2,8, 3,5 og 4,2 m. i bredden samt 2,75 m. i dybden.

  • Pris: fra: 6.995,-
Kampa Rally Air Pro

Kampa Rally Air Pro

Skønt rejselufttelt med gode muligheder, bla. kan man lyne siderne af og bruge dem i modsatte side og derved kan der monteres et lille anneks der kan bruges som sovekabine. Fås i fire størrelser: 2, 2,6, 3,3 og 3,9m samt 2,5m i dybden.

  • Pris: fra: 6.495,-
Spændende udstyr og tilbehør

Spændende udstyr og tilbehør

Se alt det spændende udstyr og tilbehør du kan få til dit Kampa lufttelt.

Se Kampa udstyr her

Tips og gode råd

Tips og gode råd

Gode råd og brugsvejledninger til Kampa lufttelte.

Få gode råd via dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb