Jersie Strandvej 88, 2680 Solrød Strand   |   tlf. 56 14 33 55
Logo - Øst Sjælland Camping Center - oeec.dk
Kontakt os på
Tlf. 56 14 33 55
Åbningstider
Se dem her
Send en email
Info@oecc.dk

Kampa Lufttelte

Husk.. - 10 % på alle Kampa lufttelte

Kampa er et engelsk kvalitetsmærke, der har specialiseret sig i lufttelte til campingvogne, autocampere og teltcampister. Kampa lufttelte er ultrahurtige at slå op og bruger luftstænger i stedet for traditionelle stænger. Det er ideelt som rejsetelt og slås op på få minutter. Teltet pumpes op et sted. Kampa tilbyder i øvrigt 2 års garanti på luft-stellet.

Kampa Lufttelte fås i mange forskellige modeller, flere størrelser og dybder, startende fra 2,4m. og helt op til 3m. samt i forskellige stofkvaliteter.

I modelåret 2019 kommer der en række nye funktioner på mange af luftforteltene. Kampa følger op på de succesfulde lanceringer af Ace Air All-Season og Rally Air Pro Grande med en kombination af de to som bliver til Grande Air All-Season. Som noget helt nyt lancerer Kampa også Club Air Pro forteltet med et helt nyt design, der let og ubesværet kombinere form og funktion.

Der kommer som skrevet ovenfor, masser af spændende nyheder til Kampa´ 2018 program og vi glæder os til at kunne vise dem frem. Se det komplette udvalg ved at klikke her: http://www.oecc.dk/brochure og se brochure og prisliste.

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi i butikken og se udvalgte Kampa luftfortelte samt div. lagerført Kampa udstyr.

Demotilbud - se her

KAMPA STORE AIR

KAMPA STORE AIR

Opbevaring på den nemme måde. Som noget nyt I 2019 giver Kampa Store og Store Air en fritstående opbevaringsløsning. Store dimensioner gør den perfekt til at holde dit fortelt fri for møbler og cykler eller til at skabe det ultimative campingkøkken. Venstre side kan lynes- og rulles op.

 • Pris: starter fra 3.798,-
KAMPA AIR BREAK PRO 3

KAMPA AIR BREAK PRO 3

Verdens første oppustelige læsejl. Air Break kan bruges fritstående eller forbindes til fronten af dit fortelt. Air Break er udstyret med det unikke Airframe-system med et enkelt oppustningspunkt.

 • Størrelse: 140cm I højden – 620cm I længden
 • Pris: 2.998,-
KAMPA AIR BREAK PRO 5

KAMPA AIR BREAK PRO 5

Verdens første oppustelige læsejl. Air Break kan bruges fritstående eller forbindes til fronten af dit fortelt. Air Break er udstyret med det unikke Airframe-system med et enkelt oppustningspunkt.

 • Størrelse: 140cm I højden – 840cm I længden
 • Pris: 3.798,-
KAMPA RALLY AIR PRO

KAMPA RALLY AIR PRO

Rally Air Pro er udstyret med Dual-Pitch-tagsystem, har rigeligt med loftshøjde. De udskiftelige sidestykker kan lynes af, så et annex eller en vinterhave kan sættes på, og sidedørene kan vendes og bruges i modsatte side.

 • Størrelse: 200, 260, 330 og 390
 • Pris: starter fra 6.498,-
KAMPA RALLY AIR PRO PLUS

KAMPA RALLY AIR PRO PLUS

Når du har brug for mere plads, med alle elementerne og funktionerne fra Rally Air Pro. Den integreret Plus-udvidelse er det ultimative inden for alsidighed: brug den som indgang i vådt vejr, eller som entre til snavsede sko eller bare som ekstra opholdsareal.

 • Størrelse: 260 L/H, 260 Højre, 390 Venstre, 390 R/H
 • Pris: starter fra 10.998,-
KAMPA POP AIR PRO

KAMPA POP AIR PRO

Det oppustelige fortelt til din Eriba-campingvogn. Der er fire størrelser, som er særligt beregnet til Eriba Touring-campingvogne, men de passer dog også til andre pop-op-campingvogne afhængigt af disses højde og længde. Pop forteltene har et dobbelt højdesystem hvilket betyder at de passer til både før og efter 2010. Pop Air pro er opdateret til 2019, så det nu kan kombineres med et solsejl foran på forteltet, og et annex der kan erstatte det højre sidestykke.

 • Størrelse: 260, 290, 340 og 365
 • Pris: starter fra 8.398,-
KAMPA FRONTIER AIR PRO

KAMPA FRONTIER AIR PRO

Hvis du har behov for ekstra plads, er Frontier Air Pro teltet for dig, da det er et af de største fortelte på markedet. Frontier 400 er otte meter bredt men har kun brug for en campingvogn med en vandret teltskinne på lige over fire meter. Frontier 300 er syv meter bredt men har kun brug for en campingvogn med en vandret teltskinne på lige over tre meter. Den maksimale dybde på begge størrelser er tre meter.

 • Størrelse: 300, 400
 • Pris: starter fra 15.598,-
KAMPA SUNSHINE AIR PRO

KAMPA SUNSHINE AIR PRO

Det traditionelle solsejl er blevet endnu mere enkelt og endnu mere sikker, med Kampa airframe. Rammen pustes op på få sekunder og kan aldrig beskadige campingvognen. I 2019 er man gået skridtet videre ved at udvide Sunshine Air Pro med sidesæt som kan købes som ekstra udstyr. Sunshine er hurtigt at sætte op, og den giver en god stor skygge perfekt til at nyde de lange sommeraftner.

 • Størrelse: 300, 400
 • Pris: starter fra 3.398,-
KAMPA ACE AIR PRO

KAMPA ACE AIR PRO

Det mest populære fortelt i Europa. Ace Air pro er stilfuldt og samtidig særdeles funktionelt. De formede frontstykker ser ikke kun flotte ud, men giver også ekstra plads indvendigt med en dybde på 300 cm. Stort panoramavindue og ovenlysvinduer giver rigeligt lys til forteltet.

 • Størrelse: 300, 400 og 500
 • Pris: starter fra 9.998,-
KAMPA GRANDE AIR ALL-SEASON

KAMPA GRANDE AIR ALL-SEASON

2019 NYHED! Lanceret i 2019 et fastlægger fortelt med alle fordelene fra den berømte rally air model, men nu med 3 meters dybde. Grande Air All-Season er konstrueret til at være sat op i længere perioder, og hver komponent er udvalgt til at den kan holde i ekstremt vejr. Der kan fastgøres udvidelser på den ene eller begge sider, hver extension forøger den totale bredde på forteltet med 1,9m.

 • Størrelse: 330, 390
 • Pris: starter fra 13.498
KAMPA GRANDE AIR PRO

KAMPA GRANDE AIR PRO

Med større dybde og ekstra plads, Grande Air Pro er inspireret af Rally-forteltet og har alle fordelene fra det populære Rally-fortelt. Med en dybde på 3 meter kombineret med Dual-Pitch-tagsystem er du sikret at kunne benytte hele forteltet.

 • Størrelse: 330, 390
 • Pris: starter fra 9.998, -
KAMPA CLUB AIR PRO

KAMPA CLUB AIR PRO

2019 NYHED! Lanceret I 2019 Club Air Pros moderne og klassiske stil, med Dual Pitch-tagsystem der kombinerer form og funktion, er udstyret med gavl, der både ser flot ud og giver godt med loftshøjde. Vinduerne og ovenlysvinduerne giver rigeligt med lys, og med 2,75m i dybden er det god plads.

 • Størrelse: 330, 390 og 450
 • Pris: starter fra 11.198,-
KAMPA CLUB AIR PRO PLUS

KAMPA CLUB AIR PRO PLUS

2019 NYHED! Klassisk udseende med udvidet plads. Alle funktionerne ved de nye Club Air Pro fortelte, og med udvidet opholdsareal.

 • Størrelse: 390 venstre, 390 højre
 • Pris: 15.598,-
KAMPA ACE AIR ALL-SEASON

KAMPA ACE AIR ALL-SEASON

Et telt til hele året, et fastlægger telt der er lige så nem at sætte op som andre oppustelige telte. Ace Air All-Season er beregnet til at være sat op i længerevarende perioder, og hver enkelt komponent er udvalgt med henblik på at kunne modstå vind og vejr.

 • Størrelse: 400
 • Pris: 15.598,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på de sociale medier

Har du et spørgsmål?

Kontakt os og få svar

Lån til din drømme

Lad os finansiere dit næste køb